Er zijn verscheidene configuraties van droge koperdraad recyclingsmachine. Wat zijn zij?

February 24, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Er zijn verscheidene configuraties van droge koperdraad recyclingsmachine. Wat zijn zij?

De kabel is het industriële, commerciële en andere middel van de elektriciteitstransmissie. Met de brede toepassing van kabel, er vele oude kabels zijn die in het leven moeten worden vervangen. Deze oude kabels kunnen worden verpletterd, worden gesorteerd, door koperdraad recyclingsmachine worden gerecycleerd en worden opnieuw gebruikt. Dan wat zijn de configuratie van koperdraad recyclingsmachine?

 

De gemeenschappelijke configuratie van koperdraad recyclingsmachine is samengesteld uit ontvezelmachine + roterende het trillende scherm + van de luchtstroom soortelijk gewichtseparator + de verwijdering van het impulsstof. Het kan 100-200kg/h verwerken per uur, met groot verwerkingscapaciteit en hoog rendement. Deze configuratieregeling is van toepassing op de behandeling van ruwe afvalkabels met een grootte groter dan 20mm. Volgens het verschillende aandeel van koper en plastiek, plastiek en koper is het metaal gescheiden, en de scheidingszuiverheid kan bereiken meer dan 99%.

 

Een andere configuratie van koperdraad het poeder diverse draad van de recyclingsmachine en woldraad: het is uitgerust met de elektrostatische configuratie met hoog voltage van het scheidingsmateriaal: de maalmachine + roterende het trillende scherm + van de luchtstroom soortelijk gewichtseparator + elektrostatische separator met hoog voltage + pulseert stofverwijdering. Deze materiaalconfiguratie kan verschillende dikte van kabel behandelen, en de fijnere kabelmaterialen kunnen door elektrostatische separator worden gescheiden. De elektrostatische separator scheidt de kleine plastic deeltjes die moeilijk om volgens de elektrificatie van plastieken zijn te scheiden, om het doel van koper plastic scheiding te bereiken en verder de scheidingszuiverheid te verbeteren.

 

De elektrostatische separator scheidt de kleine plastic deeltjes die moeilijk om volgens de elektrificatie van plastieken zijn te scheiden, om het doel van koper plastic scheiding te bereiken en verder de scheidingszuiverheid te verbeteren. Het zou volgens de productiesituatie en de materiaalconfiguratie van moeten worden bepaald.